Er du blevet henvist til denne side af en administror for support, er det fordi du har bedt om hjælp til siden eller din computer. Vi yder kun fjernsupport efter aftale og man kan ikke benytte denne service uden.

Vi benytter os af et stykke software der skal installeres på computeren for at kunne kommunikere, man kan til en hver tid afslutte forbindelsen og der foretages ikke noget på computeren som man ikke kan se på skærmen. Programmet som bruges, er udviklet og udbydes af TeamViever.com.

Guide

Der er et link i bunden af denne guide hvor du kan starte.

teamvieverProgrammet hentes til computeren og når programmet er færdigt med at blive hentet, skal du alt efter browser, enten trykke på programmet eller trykke på "kør", der vil på de fleste maskiner komme en meddelses op hvori du skal bekræfte at du vil køre programmet. Der kan på nogle maskiner ske en automatisk scanning af programmet inden det kan startes.

teamviever1

Når programmet er startet vil du blive bedt om at skrive dit navn og en kort beskrivelse af hvad henvendelsen drejer sig om, derefter venter programmet på at der bliver kaldt op fra supporten. 

Det er vigtigt igen at understrege at dette kun sker efter aftale.

Start her for at starte (efter aftale)