waze Modtag LIVE alarmer og advar andre ved at indberette fotovogne, fartkontrol, razzia, trafik og andre trafik-relevante hændelser. 
Waze advarer dig i god tid.

Den danske RoadAid som tidligere har vundet flere danske priser for innovation og stor anerkendelse i udlandet er nu blevet opkøbt af Waze, den fungerer som en moderne trafikradio på din smartphone + lidt ekstra! Trafikinformationen leveres af de personer som allerede er ude i trafikken. Derudover har Waze kombineret trafikmeldingerne og sammensat med deres egene funktioner som f.eks. navigation. 

Oplever man en hændelse i trafikken, fx fartkontrol, kø eller lignende, kan man med det samme advare sine medbilister, ved at indberette det til Waze via Waze app’en. På samme måde kan dine medbilister hurtigt advare dig om tilsvarende hændelser. 

Når du nærmer dig en hændelse, får du en LIVE trafik alarm som automatisk bliver læst op, samtidig med en visuel præsentation indeholdende detaljer om den aktuelle hændelse og din afstand til den.

Systemet er primært baseret på data fra bilisterne selv, men vi har samtidig et RoadAid team siddende, som løbende holder øje med trafiksituationen på de danske veje. 

Waze er nem at bruge og giver et hurtigt overblik over trafiksituationen. Det giver dig mulighed for at omlægge din rute og undgå at sidde fast i trafikken. Fremtiden for app'en er uvis da den som sagt er blevet opkøbt af Google, som højst sandsyneligt har påtænkt sig at indrage alle funktionerne i Google Maps og derved vil Waze sikkert udgå på et tidspunkt.