google play-w600Alle der har en Android telefon eller en Android Tablet ved hvad Android Market er, men hvad syntes de om det og hvad indeholder det.

Gå til Google Play play.google.com (tidligere: Android Market)

Det kan Android Market

En Android telefon adskilder sig meget fra sine konkurrenter, en Android er et open source styresystem og det lægger op til at man skal have muligheden for at ændre stort set alle instillinger for at få telefonen/tablet'en til at føle og se ud som man gerne vil have den. De instillinger du ikke kan ændre på selve telefonen, er der masser af gratis programmer man kan bruge til at udforme sin telefon lige nøjagtigt som man ønsker det.

De fleste veludviklede og gode programmer har en fuldt ud fungerende version gratis også kan man enten donere penge, købe sig fra reklamer eller også tilbyder man tillægssoftware imod en engangslicens.

Det skal dertil siges at et typisk program koster omkring 7-15 kr. og de dyreste koster 30 kr. så det er altså ikke dyrt at støtte de hårdtarbejdende udviklere.

Selve markedet

Android Market er opdelt efter en masse kategorier, der er under nogle hoved kategorier; Spil, programmer og en kategori der indeholder de programmer og spil der er anbelet til en telefon.

Der er under hver kategori mulighed for at vælge efter kriterier som bedste gratis, bedste betalt, efter hvad brugerne har vurderet, der ved kan man hurtigt finde de bedste programmer, eller applikationer som det hedder, eller populært sagt Aps.

Android Market er i sig selv en application, men den er indbygget i telefonen, det vil sige at det i stor grad er Android Market man bruger til at administrere de aps man har installaret og her man løbende opdatere sine applikationer. Man kan enten blive notificeret om ny opdateringer eller man kan lade telefonen opdatere automatisk i baggrunden