feriecenter hugo 500x319På selve feriecenteret findes både udendørs og indendørs vandland. Derudover aktiviteter om minigolf, par 3 golf, badminton, tennis, fiskesø, bowling, restaurent, lasergame, aktivitetshal, fodboldbane, hoppepuder og diverse legepladser.

I parken i Jesperhus kan man opleve en 3.000 kvm. indendørs junglezoo, hvor alle dyr lever frit med hinanden og gæsterne. Derudover er der udendørs og indendørs legeland, 4D-Biograf, Hugoland og HC-Andersens have. 

Tag familien med til Jesperhus Feriepark og få en ferie, I aldrig glemmer. I feriecentret kan I bo i campingvogn, telt, feriehytte eller feriehus. Alle ferier er inkl. fri entré til vandland, park, zoo, legeland, 4D-biograf, Hugoland og meget meget mere.

CAMPING

Jesperhus Feriepark er en forlystelses- og blomsterpark, et feriecenter og en 4-stjernet campingplads - faktisk en af de største i Danmark. Som campist kan du vælge mellem kombipriser og døgnpriser.

familietelt hytteskitse 500x389TELTUDLEJNING

Familie-villatelte indretning:

Køkken:

 


Feriehytter

Vælg mellem 4 slags feriehytter

Til hver hytte er der en p-plads, og har I flere biler med, må I parkere dem på p-pladsen foran vandlandet. Der er indlagt vand og elvarme i alle hytter.

Når I bor i hytte, har I fri entré til vandlandet og Parken. Til hver hytte er der en p-plads, og har I flere biler med, må I parkere dem på p-pladsen foran vandlandet. Der er indlagt vand og elvarme i alle hytter. Alle hytter har plads til 6 personer. Det er ikke tilladt at ryge i hytterne.

Ankomst og afrejse

Indflytning i hytterne, familieteltene og udlejningsvognene kan tidligst ske klokken 15:00 på ankomstdage. Afrejse skal ske inden 10:00 på afrejsedagen. Kombibiletter kan benyttes hele dagen både på ankomst- og afrejsedag.

Er du allergiker?

Så kan du leje en luftrenser i informationen. En Busy bee luftrenser renser luften for røg og eventuelle skæl fra dyr.

Leje af diverse

I kan leje barnestol, barneseng, klapvogn og linnedpakker med eller uden håndklæder i informationen. Hvis I lejer det samtidigt med, at I booker jeres ophold, vil tingene stå til jer i hytten ved ankomst.

a hytte hytteskitse 497x245FERIEHYTTE A

De 25 m2 store hytter med bad og toilet er alle godt isolerede og har elvarme.

Indretning
Køkken

b hytte hytteskitse 500x243FERIEHYTTE B

Feriehytte B ligger tættest på servicehusene. De 20 m2 store hytter er alle top-isolerede og el-opvarmede. Toilet og bad findes i servicebygningen tæt ved hytterne. 

Indretning
Køkken

c hytte hytteskitse 497x280FERIEHYTTE C

De 20 m2 store hytter er alle top-isolerede og el-opvarmede. Toilet og bad findes i servicebygningen tæt ved hytterne. Vær opmærksom på, at de C hytter, der er indrettet med køjesenge ligger på Æblevej. 

Indretning
Køkken

hugohytte folkebladet GalleriHUGO HYTTER

Har du altid gerne villet prøve at bo i junglen? Oven i købet sammen med verdens sjoveste og mest sjældne jungledyr? Det kan du nu - nemlig i Hugos Junglehytter i Jesperhus. Her kan du sove, lege og hygge med dine venner fra Hugo's univers og spændende dyr fra junglen.

De 25 m2 store hytter er tematiseret i ægte junglestil og har selvfølgelig bad og toilet.

Du kan bl.a. opleve følgende:

Indretning
Køkken

feriehus hytteskitse 500x210FERIEHUSE

Den nyeste og største overnatningsmulighed her i Jesperhus. De ca. 58 kvm store feriehuse ligger helt centralt på feriecenteret og kan rumme op til 8 personer. 

Indretning
Køkken

 


Aktiviteter

Når I bor i hytte eller campere som kombi-gæster, har I fri entré til vandlandet og Parken.

Bowlingcenter

Jesperhus bowlingcenter, 3D Lasergame og Sports Café ligger på Jesperhus camping- og feriecenter.

Bowling

10 professionelle AMF-baner

Jesperhus bowlingcenter ligger på Jesperhus camping- og feriecenter.

3D Space Lasergame

Skyd din moster eller din bedste ven. 3D Space Lasergame er sjovt for hele familien, selskabet eller polterabend.

Vandland4 Galleri

Vandland

I Jesperhus finder du både et indendørs og udendørs badeland ogvandland. Bor du på vores feriecenter eller campingplads, er der fri adgang til det hele. Gå til vores forside og se alt hvad du kan opleve på en ferie i Jesperhus. 

Indendørs vandland

Badelandet ligger på feriecenteret - 500 meter fra Blomsterparken. Her finder I:

Udendørs vandland

Det udendørs vandland er åbent fra 18. maj 2013. På det 2000 m2 store område er der følgende faciliteter:

Beach Volley

Beach Volley. Hver tirsdag og torsdag i skolernes sommerferie fra uge 27-31 kl. 14.00-16.00. Vores instruktør kommer og giver gode råd, og der spilles kampe. Alder: fra 15 år. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. 

FISKESØ

Fang en fisk i vores Put-and-take fiskesø. Det er selvfølgelig gratis for familier som bor i Jesperhus. Hver familie må fange 3 fisk om dagen.

LEGEPLADSER

Vi har placeret 4 legepladser rundt omkring på feriecenteret.

Frugthaven

Sletten

Kirsebærhaven

Piratlegeplads ved aktivitetshallen

Par 3 golf og minigolf

Par 3 golf

Oplev vores helt egen "par 3 golfbane"! Par 3 golfbanen er gratis at benytte, når du bor i Jesperhus Feriepark. Børn skal være ifølge med voksne. Udstyr kan lejes i Informationen eller på Aktivitetsgården.

Drivingrange (træningsbane)

Lige op til golfbanen finder du også vores Driving Range. Her kan du, ved at putte en 20'er i boldautomaten, få en spand med bolde til at træne med. Bemærk, boldene må ikke samles op igen efter brug og må ikke bruges som bolde på den rigtige par 3 golfbane. Rigtige bolde kan købes i Informationen eller på Aktivitetsgården.

Har du eget udstyr, kan du prøve Driving Rangen, når du vil. 

Minigolf

Minigolf er sjovt for hele familien! Minigolfbanen på Jesperhus Feriecenter er inspireret fra Amerika og har 18 huller – en sjov aktivitet hele familien kan deltage i.

AKTIVITETS- OG SPORTSHAL

Aktivitetshallen har følgende aktiviteter
Booking af baner

Baner kan reserveres ved henvendelse i informationen. Det koster ikke noget, når du bor på feriecentret. Du kan bestille en 1 time ad gangen. Når timen er brugt, kan du bestille en ny tid.

Bor du på feriecenteret, er det gratis at spille, hvis du medbringer dit eget udstyr. Har du ikke selv udstyr med, kan du leje det i Informationen.

Se vores anmeldelse af Jesperhus Blomsterpark.


Vurdering

Det er meget forskelligt hvornår på sæsonen man besøger feriecentret, i industriferien er der mange gæster og det virker til i stor grad at have indflydelse på servicen på pladsen, blandt andet rengøring som nogle sæsoner har været meget mangelfuld. Det er et venligt personale der møder en i receptionen, men i takt med stigning af gæster virker det til at service niveauet falder støt når man tager en tur i bowling centret eller på f.eks. restaurant og det er rigtigt synd at de ikke kan opretholde en standard på grund af umiddelbare forsøg på besparelser. Det er desværre også det man kan se på anmeldelserne og tydeligt når man ser de mange forskellige bedømmelser, hvor et andet kritik punkt er at i højsæsonen virker det meget til at være en pengemaskine.