Rengøring

bigstock Cleaning 2605643 300x200

Her vil vi give dig nogle fifs og gode råd til at gøre det nemmere, det er nemlig tit sådan med rengøring at hvis man gør det på den forkerte måde bliver det hårdt.

Vi vil også anbefale dig nogle produkter som kan bruges overalt som vil kunne spare dig en del penge samtidigt.

Cleaning The FloorLakeret trægulv, fliser eller laminat – hvordan vasker du bedst netop din gulvtype?

Vi vil guide dig igennem og fortælle hvilken blanding der passer til din gulvtype.

Dette fif er godt til flisevægge, ståloverflader og vægge med vinyl. Hvis du har tapetvæg i køkkenet, skal du ikke bruge blandingen. På tapetvægge kan det være vanskeligt at få fedtpletter væk, da tapetet suger fedtet til sig. Her må du prøve at tørre af med en blød klud.

Sådan slipper du af med lugt fra vaskemaskinen

Er det tid til en hovedrengøring af ovn, riste og bageplader? Så se vores helt enkle, men supereffektive fif, som efterlader din ovn blank og ren.

Det er stort set umuligt at komme helt rundt i hjørnerne med en klud, når du skal gøre fx plisserede lampeskærme, nipsegenstande og grupper af billedrammer rene.

Men du KAN godt få tingene helt rene – det kræver bare de rigtige redskaber.

Familie rengøringSmåpletter og slør fra bl.a. stegeos og støv, får dine døre, træpaneler og vindueskarme til at se triste ud. Få dem skinnende rene igen –uden at bruge dyre og skrappe rengøringsmidler.

Madfedt eller andet fedt, kan være rigtigt svært at komme af med. Mange for forsøger med det ellers effektive råd om at smøre brun sæbe på for at opløse fedtet, desværre er det ikke særligt effektivt imod fedt og madrester. Der tit som med andet; man bliver desperat for at finde det bedste middel til at effektiviserer at man ikke ser det åbenlyse.

Login Form

Donationer

Siden drives som hoppy projekt, så derfor er alle bidrag som støtte mere end velkommene.

Du kan selv vælge størelsen af dit bidrag og du kan betale direkte med dit dankort hvis ikke du har en PayPal konto.

Gå til toppen