Tips og gode råd

tipsI denne sektion finder du gode råd og tips.

Gode råd til hvordan man spare på sit forbrug i hverdagen, alt fra benzinforbrug til vandforbrug, elforbrug og varmeforbrug.

Der vil også være oversigter og diverse regler og bestemmelser for f.eks. gør det selv arbejde.

tandpineTandpine kaldes i fagsprog for odontalgia og vedrører smerter fra tænder og deres omkringliggende bløde væv, som f.eks. tandkød.

Selvom de færreste er i tvivl, når de har tandpine og smerten kan være intens, kan den være svær at lokalisere. Tit kan man selv have svært ved at afgøre hvilken tand, der gør ondt og andre gange kan tandpinesmerter "snyde", så årsagen til smerten og selve smertefølelsen ikke stammer fra den samme tand.

Det sker også, at smerter fra andre steder i kroppen føles som tandpine – almindeligvis smerter fra bihulebetændelse eller kæber.

blind-date-tipsI starten er et forhold ikke noget problem, men for at kunne bevare det gode forhold er det vigtigt at du forstår hvad et består af.

I parforholdet gælder det samme, som gælder for resten af dit liv: din indstilling og holdning er lige så vigtig som dine handlinger. De fleste menneskers personlige værdier er integritet, ærlighed, indføling, entusiasme o.lgn. Hvis vi alle sammen tog dem med ind i parforholdet og levede efter dem, ville skilsmisseraten uden tvivl falde drastisk. Og parterapeuter ville blive arbejdsløse.

Se vores gode råd om et velfungerende parforhold.

Underkategorier

savingI denne kategori finder du gode sparetips.

Gode råd til hvordan man spare på sit forbrug i hverdagen, alt fra benzinforbrug til vandforbrug, elforbrug og varmeforbrug.

Man kan faktisk spare en del penge hvis man tænker lidt over sin hver dag.

handyman

Tips og gode råd til gør det selv arbejdet, der er mange måder at gøre tingene på -også forkerte som vil besværliggøre arbejdet.

Her vil vi forsøge at guide dig igennem på den nemmeste og bedste måde. Du vil opdage at du faktisk selv kan lave det meste af det du står og mangler.

bigstock Cleaning 2605643 300x200

Her vil vi give dig nogle fifs og gode råd til at gøre det nemmere, det er nemlig tit sådan med rengøring at hvis man gør det på den forkerte måde bliver det hårdt.

Vi vil også anbefale dig nogle produkter som kan bruges overalt som vil kunne spare dig en del penge samtidigt.

Login Form

Donationer

Siden drives som hoppy projekt, så derfor er alle bidrag som støtte mere end velkommene.

Du kan selv vælge størelsen af dit bidrag og du kan betale direkte med dit dankort hvis ikke du har en PayPal konto.

Gå til toppen