ZOGLA-ICON 1024

Nu har vi startet vores nye hjemmeside som vil byde på et meget forbedret system med nye funktioner og interaktive muligheder. Der vil blive lagt op til at brugerne selv bidrager med forslag og tilføjelser, indelt i forskellige kategorier.

Det er et stadigt et hoppy-projekt som løbende bliver arbejdet på når tid er, interreserede er mere end velkomene til at registrere sig som brugere og følge sidens indhold eller enda selv bidrage med emner som kunne have interesse for andre brugere. Tryk her for at tilmelde dig

Om Zogla.com

Navnet "Zogla" betyder ikke noget specielt, det er et navn der har hentet inspiration hos tjeneste udbyderen Google. Det er et navn der er relavtivt kort, nemt at huske og nemt at skrive (også internationalt). 

interactInteraktiv

Planen er at implementere Facebook, og derved give mulighed for at brugerne vil kunne dele indholdet med hvem som helst, hvor som helst og hvornår som helst.

facebookFacebook

Der vil ligeledes være muligheder for kommentare indholdet på Zogla/Facebook og derved vil man kunne se og kommentere en kommentar på Facebook og på siden hvilket gør at brugere der ikke er medlemmer af siden vil kunne se det kommenteret indhold og deltage i debatten.

advancedsettings - KopiBruger tilpasning

Siden er designet til et princip der i fagsprog kaldes "responsive", det vil sige at siden automatisk tilpasser sig din skærmstørrelse, det vil sige hvis du bruger en mobil enhed, en smartphone eller tablet, vil siden automatisk tilpasse sig. Det virker selvfølgelig også på computerer, hvis man har en ældre computer med en lav opløsning, man skal dog være opmærksom på at siden anvende de seneste standarder så det er vigtigt at man holder sin browser opdateret både på grund af sikkerheden men også på grund af funktionaliteten på f.eks. denne side.

folderIndhold

Vi har også planer om et vidtstrækende indhold til siden, der er blandt andet følgende sektioner:

  • Fritid og hoppy
    • Have (Artilker om haven)
  • Livstil og mode (Trends og artikler)
    • Livstil Blog (Personlige meninger og gode råd til hverdagen)

 

Planlagt indhold:

  • Sundhed/Træning/Helse
  • Fritidsaktiviteter/Udflugtsmål
  • Ferie
  • Computer / software / hardware

peopleBrugerflader

Der vil være forskellige bruger-grupper og personlige instillinger og sider, der er også planlagt at linke profilerne med Facebook, man vil kunne logge på siden igennem Facebook uden at bruge tid på at oprette sig i et kringlet brugersystem.

mobilephoneMobile enheder

Man kan bruge sin telefon eller sin mobile enhed til at se siden og få alt indholdet direkte ned i hånden og med på farten. Siden er lavet til selv at genkende en mobil enhed og derved vil brugere aldrig blive spurgt efter hvilken siden de vil bruge. Der er dog muligt at ændre versionen, da der findes nogle smart phones der imitere almindelige computere for at få vist de fulde sider.

Den mobile version er komprimeret til ikke at fylde det samme, men det er ikke indholdet der er skåret fra det er de mange oversigter der på en almindelig computer hjælper med navigationen, men på en mobil enhed er med til at gøre siden mere uoverskuelig.

Tilføjning af indhold

Man vil også kunne oprette artikler hvis man er medlem af siden og er blevet godkendt, man vil derfor hurtigt kunne skrive artikler imens man har inspirationen.

Bemærk venligst at det er ikke er alle mobil enheder der understøtter editoren, man kan derfor vælge "[vis/skjul] editor" for kun at bruge bar tekst, man kan derefter altid rette artiklen til når man kommer hjem hvis man vil ændre skrifttypen eller farverne.

numbers templates20070807Tekniske specifikationer

Siden er optimeret til Google Chrome og Internet Explorer, men siden kan bruges på alle moderne browsere. Det er altid vigtigt at holde sin browser opdateret, både for at lukke sikkerhedshuller for angreb, men også fordi vores hjemmeside bruger moderne standarder til at optimere oplevelsen og funktionerne. Skulle man have en forældet browser vil der blive vist en lille besked når man åbner vores side, som opfordre til at opdatere sin browser.

Vi bruger, efter accept, generelle data fra dit besøg, men bruger aldrig personlige data. Vi bruger dataene til optimering og forbedringer af hjemmesiden. Vi indsamler data ved hjælp af Google Analytics og Statcouner.

Se mere om indamling af data (Cookies) her

Læs mere om vores betingelser her