ZOGLA-ICON 1024

Zogla tilbyder mange services som konsulent til hjemmesider og support med software.

Vi kan tilbyder hjælp til opsætning og/eller vedligehold af hjemmesider, med stor erfaring i CPanel (oftest udbudt styring fra hosts). Derudover tilbyder vi også general support til software, specielt kan vi tilbyde hjælp til Microsoft Office (Excel, SharePoint).

Igennem vores support til hjemmesider kan vi også tilbyde avancerede løsninger som CMS (Content Management System) og et ERP system til virksomheder.

Se mere her: Services

 

mobilephone

Mobile enheder

Man kan bruge sin telefon eller sin mobile enhed til at se siden og få alt indholdet direkte ned i hånden og med på farten. Siden er lavet til selv at genkende en mobil enhed og derved vil brugere aldrig blive spurgt efter hvilken siden de vil bruge. Der er dog muligt at ændre versionen, da der findes nogle smart phones der imitere almindelige computere for at få vist de fulde sider.

Den mobile version er komprimeret til ikke at fylde det samme, men det er ikke indholdet der er skåret fra det er de mange oversigter der på en almindelig computer hjælper med navigationen, men på en mobil enhed er med til at gøre siden mere uoverskuelig.

numbers templates20070807Tekniske specifikationer

Siden er optimeret til Google Chrome og Internet Explorer, men siden kan bruges på alle moderne browsere. Det er altid vigtigt at holde sin browser opdateret, både for at lukke sikkerhedshuller for angreb, men også fordi vores hjemmeside bruger moderne standarder til at optimere oplevelsen og funktionerne. Skulle man have en forældet browser vil der blive vist en lille besked når man åbner vores side, som opfordre til at opdatere sin browser.

Vi bruger, efter accept, generelle data fra dit besøg, men bruger aldrig personlige data. Vi bruger dataene til optimering og forbedringer af hjemmesiden. Vi indsamler data ved hjælp af Google Analytics og Statcouner.

Se mere om indamling af data (Cookies) her

Læs mere om vores betingelser her